Deschiderea proiectului „Eco Tamiš (Timiş)- un nou produs turistic” – cod proiect RORS-39

Asociația Miltonia alaturi de Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în județul Timiș, Camera Regională de Comerț și Industrie Pancevo și Centrul de voluntariat și mișcarea de conservare a naturii Pancevo – partener lider, va organiza miercuri, 23 august 2017, ora 13:00, Conferința de presă de prezentare și lansare a Proiectului „Eco Tamiš (Timiș)– un nou produs turistic”, cod proiect RORS-39.
Conferința de presă va avea loc în Timișoara, Consiliul Județean Timiș – Sala Revoluției (Bv. Revoluției din 1989, nr.17), la eveniment urmând să ia parte și dl. Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.
Proiectul este finanțat în cadrul Programului INTERREG – IPA Cross Border Cooperation, Axa Prioritară 4 „Atractivitatea pentru turismul durabil“, Obiectivul Specific 4-1 „Investiții pentru creșterea cererii rețelelor turistice locale și promovarea activităților turistice inovatoare “.
Valoarea totală a proiectului este de 973.818,30 Euro, din care sprijinul acordat de către Uniunea Europeană este în valoare 827.745,54 Euro.
La conferinta de presa vor lua cuvantul d-na. Delia Barbu reprezentanta a APDT, dl. Călin Dobra președinte al Consiliului Județean Timiș, dl. Mihai Ritivoiu președinte al APDT, d-na Mariana Faur reprezentanta a Asociatiei Miltonia si dl. Borislav Vulic manager si lider al proiectului Eco Tamis (Timis).
Proiectul urmareste dezvoltarea economică și socială a văii râului Timiș, coloana vertebrala a regiunii Banat, prin dezvoltarea de noi produse turistice comune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *